WEDSTRIJD FC Dynamic Houthalen - Boys Wavre  4 - 8  (2-6)

DATUM 26-11-2010  19:45

DOELPUNTEN

VERSLAG Na onze Eerste nederlaag van het seizoen vorige week uit bij United Tongeren was het bang afwachten hoe wij voor de dag zouden komen thuis tegen Boys Wavre. Een team dat al enkele jaren in Derde Nationale staat en een mindere start nam in de competitie, maar dat wil uiteraard niets zeggen in het futsal. Bij ons ontbrak Cosemans Ingmar en Poncelet Nick beide gekwetst waardoor wij niet op ons sterkst aan de aftrap verschenen. Wij begonnen als de betere ploeg aan de wedstrijd en konden al reeds na Vier minuten de score openen via Bikkembergs Jan 1 - 0. Maar na dit doelpunt ging het plots niet meer en speelden wij vrij zwak dit resulteerde dat wij maar liefst Vijf tegen doelpunten moesten incasseren tussen de Vijfde en Vijftiende minuut en plots stond het 1 - 5. Net voor de rust kon Porco Sandro nog de 2 - 5 scoren, maar ook de bezoekers konden nog eens scoren voor de rust 2 - 6 en de wedstrijd was al min of meer gespeeld. In de Tweede helft ging het iets beter, maar ondanks dat moesten wij wederom een tegendoelpunt incasseren 2 - 7. Gelukkig bleven wij kansen creëren zodoende dat wij de score konden milderen via Twee doelpunten, eerst Bikkembergs Jan 3 - 7 en Vervolgens Jordens Tim met de 4 - 7. Met nog Vijf minuten te gaan gingen wij op zoek naar een Vijfde doelpunt maar de bezoekers konden ons koud pakken op een counter 4 - 8 en alles was over and out. Het is een wedstrijd om snel te vergeten vermits het zowat onze slechtste wedstrijd van het seizoen was.